Myd³o w p³ynie do r±k (higieniczno - kosmetyczne) 250 ml
Czas realizacji: 3 dni
CENA: 25.99 z³
DO KOSZYKA
Lawenda – ro¶lina koñca XX wieku - zosta³a uznana za ro¶linê roku 1999. Znana od tysiêcy lat w Grecji, rozpropagowana w Europie przez staro¿ytnych Rzymian, uprawiana jest obecnie na terenie ca³ego ¶wiata.
Aromatyczna esencja olejku lawendowego pozyskiwana z naturalnych kwiatów lawendy, o wyj±tkowych w³a¶ciwo¶ciach kosmetycznych i higienicznych.
Olejki eteryczne s± czym¶ najcenniejszym, co ¶wiat ro¶lin mo¿e daæ cz³owiekowi. S± esencj±, dusz± ka¿dej ro¶liny. Nic wiêc dziwnego, ¿e to w³a¶nie kosmetyki zawieraj±ce naturalne olejki eteryczne oddzia³uj± najintensywniej na najdelikatniejsze, najbardziej wra¿liwe ludzkie sfery. Oddzia³uj± na ca³± istotê ludzk±.
Lawenda posiada cudowne w³a¶ciwo¶ci relaksuj±ce zarówno cia³o jak i umys³ ... „zdenerwowanego uspokoi, a zniechêconego podniesie na duchu”.